PaintExpo-körkép 3. rész

Bevonattechnológiai seregszemle Karlsruhéban

2016. április 17., vasárnap, 17:45

Címkék: ANEST IWATA bevonat bevonattechnika BROFIND festék Finishing Brands Karlsruhe levegőtisztaság PaintExpo 2016

Huszonhat országból több mint 470 kiállító céggel találkozhatunk majd a Karlsruhei Kiállítási Központban az idei PaintExpo szakvásáron a folyékony- és porfestés, valamint a tekercselt burkolatok újdonságainak megismeréséhez. A teljes spektrum bemutatására terjedelmi okok miatt nem vállalkozhatunk, de reméljük, összeállításunk így is kerek összképet ad az innovációk átfogó kínálatáról.

Kategória: Alkalmazástechnika

ANEST IWATA Deutschland GmbH

Innovatív bevonatolási technológia minden ipari ágazat számára

A fa-, fém- és autóipari bevonatolási technológiák terén ismert Anest Iwata a manuális működtetésű professzionális szórópisztolyoktól az automata bevonatolási rendszeren keresztül a szivattyúkig a teljes termékskálát felvonultatja majd Düsseldorfban. A stand egyik látványosságának a Multi Spray sorozatba tartozó MSGS-200 szórópisztoly számít majd. A szériához tartozó modellek 120, illetve 250 bar kivitelben, rövid vagy hosszú szűrővel is elérhetők. Az új MSGS-200 sík felületekhez használatos lapos sugár szórása kiváló felületminőséget eredményez.

ANEST IWATA Deutschland GmbH

04329 Lipcse, Németország

Telefon: +49 0 341 241 443 0

info@anest-iwata.com

www.anest-iwata.com

1. pavilon, 1650 stand

Finishing Brands Germany GmbH

RMA – Robotkarra szerelhető forgó porlasztók

A Ransburg RMA-560 automata robotkarokra szerelhető, közvetlen töltésű forgó porlasztó oldószeres bevonatok elektrosztatikus vagy antisztatikus felhordására alkalmas. A porlasztósorozat a legújabb nagy sebességű orsótechnológiát használja. Az áramvonalas kialakítás és a könnyűszerkezetes felépítés a szűk helyeken is jobb manőverezhetőséget és a külső felületek könnyebb tisztántarthatóságát biztosítja. Minden alkatrész maximálisan kopás- és vegyszerálló. A közvetett töltésű Ransburg RMA-570 vízbázisú bevonatok felhordása során biztosítja a hasonlóan kiváló teljesítményt és eredményt.

Finishing Brands Germany GmbH

63128 Dietzenbach, Németország

Telefon +49 6074 4031

marketing-de@carlisleft.eu

www.finishingbrands.eu

2. pavilon, 2210 stand

Kategória: Levegőkezelés

BROFIND s.p.a

Új kompakt termikus regeneratív utóégető festősorokhoz

A 2016-os PaintExpo egyik kiállítási látványosságának számít majd a festősorokról származó, illékony szerves vegyületeket (VOC) tartalmazó véggáz megtisztítására szolgáló új kompakt termikus regeneratív utóégető (Regenerative Thermal Oxidizer, RTO) 1 000–20 000 Nm³/h térfogatárammal. Az új modellek tervezésénél előtérbe került a szállítási költségek, valamint a telepítési és indítási idő minimalizálása, illetve a festősorokba történő könnyű integrálhatóság. Az RTO teljesen összeállítva, csomagban érkezik a rendeltetési helyre, néhány napra csökkentve a telepítéshez és az indításhoz szükséges munkát.

BROFIND s.p.a

20159 Milánó, Olaszország

Telefon: +39 02 6085261

contact@brofind.it

www.brofind.it

1. pavilon, 1553 stand


A 2016. április 19–22. között megrendezendő PaintExpo keddtől csütörtökig 9 és 17 óra között, pénteken 9 és 16 óra között tart nyitva.

www.paintexpo.de

Kapcsolódó cikkek:

PaintExpo-körkép 1. rész

PaintExpo-körkép 2. rész

PaintExpo-körkép 4. rész

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

Média Partnerek