Proaktív kiömlés elleni megoldás hordókhoz és IBC-tartályokhoz

2018. május 30., szerda, 08:07

Címkék: biztonság biztonságtechnika Brady munkahelyi baleset szennyeződés üzemi biztonság

A Brady Corporation a hordókból és IBC-tartályokból származó kiömlések proaktív kezeléséhez a többször használatos, könnyű, ugyanakkor nagy kapacitású Rigid Lock Quickberm terméket ajánlja, amely nagyon praktikusan használható és helyezhető el. Oldalai összecsukhatók, lehetővé téve a targoncák közlekedését, és aztán könnyedén újra visszaállíthatók a kiömlések megszüntetéséhez.

Nagyobb megfelelőség

A Rigid Lock Quickbermmel a cégek javíthatják az Európai Unió vízpolitikai keretek irányelvének (2000/60/EK) való megfelelőséget. A vizek szennyeződésének megelőzését célzó irányelv bekerült a nemzeti szabványok és előírások közé is. A megoldás emellett támogatja az ISO 14001 vészhelyzeti felkészültségre és reagálásra vonatkozó 1. függelékének A.4.7 részében meghatározott követelmények teljesítését. A szabvány előírja a vállalatok számára, hogy vészhelyzeti tervet dolgozzanak ki a kiömlött folyadékok kezelésére és felitatására.

Nagyobb munkahelyi biztonság

A megcsúszások és elesések a leggyakrabban előforduló munkahelyi balesetek közé tartoznak. A hordók és IBC-tartályok potenciális kiömléseinek proaktív kezelésével számos megcsúszás és elesés akadályozható meg. A Rigid Lock Quickberm jól látható fekete-sárga kialakítása segít elkerülni, hogy az alkalmazottak átessenek a kiömlés elleni megoldáson.

Hosszan tartó megoldás

Az EG-5 PVC-bevonatos anyagból készült Rigid Lock Quickberm extrém nagy szakítással, kopással és szúrással szembeni ellenállással rendelkezik, továbbá nem teszik tönkre az agresszív folyadékok, például az olaj, a petróleum vagy a legtöbb sav. A megerősített sarokkialakítás további védelmet és szivárgás elleni funkciókat biztosít. A nagy teherbírású alumínium hevederek elbírják a targoncák súlyát, és könnyedén 180°-os pozícióba állíthatók a targoncaforgalom biztosításához, illetve 90°-os helyzetbe a kiömlések kezeléséhez.

További termékinformáció érhető el a Brady webhelyen.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

Média Partnerek