Ingyenes belépő a PaintExpo 2022 kiállításra!

2022. március 19., szombat, 12:09

Címkék: automatizálás belépőjegy bevonat bevonattechnika felület felületkezelés felülettechnika paintexpo PaintExpo 2016 PaintExpo 2018 painting

A TechMonitor olvasói idén is ingyenesen tekinthetik meg a PaintExpo széleskörű kiállítói kínálatát. A vezető ipari bevonattechnológiai szakkiállításnak számító PaintExpo 2022. április 26–29. között kerül megrendezésre Karlsruhéban.

Április 26–29. között négy napon keresztül ismét Karlsruhe válik majd az ipari bevonattechnológia középpontjává. A szakkiállításra eddig több mint 400 kiállító regisztrált Németországból és külföldről. A globális szereplők, az iparág piac- és technológiai vezetői, valamint a kis- és középvállalatok három kiállítóteremben mutatják majd be innovációikat, alkalmazásaikat, jövőbeli technológiáikat, valamint az iparági trendeket, amelyek a nemzetközi termékek és szolgáltatások teljes körét lefedik az ipari bevonattechnológia ellátási láncában.

Az ingyenes belépő igényléséhez kérem, használja a PEX2022HU kódot!

A kiállítók által kínált termékek és szolgáltatások széles skálája a nedves és porfestés, valamint a tekercselt bevonatok teljes folyamatláncát lefedi. A fókusztémák között olyan aktuális témakörök szerepelnek, mint a digitális átalakulás, az automatizálási megoldások, a robotprogramozás leegyszerűsítése, az energia és az erőforrások hatékonyabb felhasználása, valamint a felületek galvanizálása.

Az ipari bevonattechnológia világelső kiállítása így lehetővé teszi, hogy a festést és bevonatolást végző vállalkozások célzott információkat gyűjtsenek bármilyen anyagból készült alkatrészek bevonatolásának legújabb fejleményeiről, trendjeiről és technológiáiról. A vásár ugyanakkor ideális lehetőséget kínál az információcserére és a hálózatépítésre is – például a törékeny ellátási láncok megszilárdításához és fenntarthatóbbá tételéhez.

www.paintexpo.de

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

Média Partnerek