Egy mértékadó B2B márka

Ötödik alkalommal lett Business Superbrand a Mewa Magyarországon

2022. augusztus 16., kedd, 10:38

Címkék: Business Superbrands felület felülettisztítás MEWA Superbrands tisztítás törlőkendő

Superbrandnek egy olyan márkát lehet nevezni, amely a maga területén mértékadó, amely ügyfelei és versenytársai számára egyaránt benchmarkként szolgál. A B2B márkák között a Mewa már fél évtizede élvezi ezt a különleges státuszt: a német textilszolgáltató cég immár sorozatban ötödik alkalommal nyerte el a Business Superbrand elismerést.

Horváth László ügyvezető büszkén akasztotta a falra az ötödik Superbrand oklevelet. „Ez a díj elismerése mindazon értékeknek, amelyek meghatározóak vállalatunk számára: ügyfél-elkötelezettség, minőség a szolgáltatásokban, felelősség munkatársaink és a környezet iránt”.

Horváth László, a Mewa magyarországi ügyvezetője (jobbról) és Kövesdy Gábor, a Business Superbrands márkamenedzsere (balról) (Forrás: Mewa)

A kitüntetés azzal is kitűnik a hasonló elismerések közül, hogy nem lehet rá pályázni: a vizsgált márkákat évente különböző gazdasági mutatószámok, valamint ipartestületek és szakmai szervezetek ajánlásai alapján választják ki. A szűkített listáról a Superbrands Business Brand Council zsűritagjai pénzügyi és szakmai szempontok alapján választják ki a díjazottakat.

„A zsűri ezzel a sorozatban ötödször megítélt kitüntetéssel a Mewa márkafejlesztés terén nyújtott kiemelkedő teljesítményét ismerte el” – emelte ki Kövesdy Gábor Business Superbrands márkamenedzser az oklevél átadásakor.

Horváth László ügyvezető már az ötödik Business Superbrand diplomát akaszthatja a falra (Forrás: Mewa)

„Büszke vagyok arra, hogy a Mewa ötödik alkalommal is Business Superbrand lett, és úgy gondolom, hogy ez az elismerés a fenntartható fejlődés és természeti erőforrások megóvása érdekében kifejtett erőfeszítéseinknek is szól” – fűzte hozzá az ügyvezető.

Az elismerés kiválósági védjegy a magyar Mewa számára, amelynek márkaneve a legmagasabb színvonalú teljes körű szolgáltatást jelzi Magyarországon az ipari törlőkendők, az olajfelfogó szőnyegek és a mosóasztalok területén.

www.mewa.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

Média Partnerek