PaintExpo-körkép 4. rész

Bevonattechnológiai seregszemle Karlsruhéban

2016. április 20., szerda, 06:00

Címkék: Airblast ASIS GmbH bevonat bevonattechnika Karlsruhe PaintExpo 2016 tisztítástechnológia Wandres GmbH

Huszonhat országból több mint 470 kiállító céggel találkozhatunk majd a Karlsruhei Kiállítási Központban az idei PaintExpo szakvásáron a folyékony- és porfestés, valamint a tekercselt burkolatok újdonságainak megismeréséhez. A teljes spektrum bemutatására terjedelmi okok miatt nem vállalkozhatunk, de reméljük, összeállításunk így is kerek összképet ad az innovációk átfogó kínálatáról.

Kategória: Automatizálás

ASIS GmbH

Automatizált homokszórás

A homokszórás folyamata hagyományos manuális munkavégzést kíván meg, különösen olyan esetekben, amikor tökéletes eredmény elérésére törekszünk. Az Asis által kifejlesztett automatikus szemcseszóró rendszer műanyag, szénalapú vagy fém alkatrészek esetében is lehetővé teszi a folyamat teljes automatizálását. A robotokhoz csatlakozó peremmel rögzítik a szerszámokat és az excentrikus homokszóró berendezéseket. Minden robot a saját teljesen automatizált abrazívanyag-cserélő rendszerét használja. A szabadalmaztatott abrazívanyag-cserélő állomások és az abrazív anyagot a peremmel összekötő csatlakozók az Asis saját fejlesztései. Az abrazívanyag-cserélő állomások segítségével kevesebb mint 15 másodperc alatt elvégezhető a koptató segédanyag cseréje. A PaintExpo kiállításon egy komplett homokszóró cella kerül majd bemutatásra.

ASIS GmbH

84036 Landshut, Németország

Telefon: +49 871 276760

mail@asis-gmbh.de

www.asis-gmbh.de

1. pavilon, 1601 stand

Kategória: Előkezelés

Wandres GmbH micro-cleaning

Gépjármű-karosszériák és műanyag alkatrészek hatékony tisztítása

A Wandres GmbH micro-cleaning által kifejlesztett és szabadalmaztatott Ingromat rendszer sík és ívelt felületek tisztításához egyaránt hatékony. A rendszer segítségével elkerülhetők a gépjármű-karosszériák és műanyag alkatrészek lakkrétegébe kerülő részecskezárványok a festési vagy keményítési eljárás megkezdése előtt. A kardecsetek egyenletes tisztítási minőséget és nagy folyamatmegbíztóságot garantálnak. A vállalat több mint 30 éve számít az innovatív kefés és sűrített levegős tisztítórendszerek szakértőjének. A kiváló minőségű termékek gyártása során számos gyártási folyamatban elengedhetetlen a mikroméretű részecskék hatékony eltávolítása.

Wandres GmbH micro-cleaning

79256 Buchenbach-Wagensteig, Németország

Telefon: +49 7661 93300

info@wandres.com

www.wandres.com

1. pavilon, 1629 stand

Kategória: Előkezelés, szárítás

Airblast B.V.

Airblast – légnedvesség-mentesítő rendszerek és szemcseszóró gépek

Az Airblast az antikorróziós eljárások során használatos légnedvesség-mentesítő rendszereket és szemcseszórókat gyárt és forgalmaz. A cég standján az egyszerű fúvókáktól a „szikkasztókerék” típusú légnedvesség-mentesítő berendezéseken át egészen a klimatizált szárítócellákig a légnedvesség-szabályozás teljes portfóliója megtekinthető lesz. A PaintExpo kiállításon az Airblast a hatékonyságnövelés szempontrendszere szerint tervezett interaktív szikkasztócelláját is bemutatja majd. Az 1974-ben alapított, hollandiai székhelyű vállalat jelenleg Dubajban, Szaúd-Arábiában, Katarban, Szingapúrban, Sanghajban, Indiában, Malajziában és Ausztráliában rendelkezik képviseletekkel.

Airblast B.V. Corporate Headquarters, po Box 1075

1700 BB Heerhugowaard, Hollandia

Telefon: +31 72 57 180

02info@airblast.com

www.airblast.com

Előcsarnok, F312 stand


A 2016. április 19–22. között megrendezendő PaintExpo keddtől csütörtökig 9 és 17 óra között, pénteken 9 és 16 óra között tart nyitva.

www.paintexpo.de

Kapcsolódó cikkek:

PaintExpo-körkép 1. rész

PaintExpo-körkép 2. rész

PaintExpo-körkép 3. rész

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS

SENIOR SPECIALIST ENVIRONMENTAL MANAGEMENT AND PERMITTING (F/M/X)

METROLOGY COORDINATOR (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

PRODUCTION SUPPORT TECHNICIAN (F/M/X)

Média Partnerek