PaintExpo-körkép 1. rész

Bevonattechnológiai seregszemle Karlsruhéban

2016. április 10., vasárnap, 19:43

Címkék: bevonat bevonattechnika eloxált alumínium festék Heimer Karlsruhe PaintExpo 2016 SAT S.p.A. Walther Trowal

Huszonhat országból több mint 470 kiállító céggel találkozhatunk majd a Karlsruhei Kiállítási Központban az idei PaintExpo szakvásáron a folyékony- és porfestés, valamint a tekercselt burkolatok újdonságainak megismeréséhez. A teljes spektrum bemutatására terjedelmi okok miatt nem vállalkozhatunk, de reméljük, összeállításunk így is kerek összképet ad az innovációk átfogó kínálatáról.

Kategória: Bevonatrendszerek

Heimer Lackieranlagen und Industrielufttechnik GmbH & Co. KG

Hatékony és gazdaságos bevonatolási technológia

A Heimer Lackieranlagen und Industrielufttechnik GmbH & Co. KG a felületkezelési technológiák, különösen a folyékony bevonatolás – a szórásos és merítéses rendszerek –, valamint a porfestési rendszerek egyik neves gyártó cége. A 2016-os PaintExpo kiváló alkalmat ad a vállalatnak arra, hogy a még hatékonyabb és az erőforrások megőrzése terén még gazdaságosabb technológiákat mutassa be a szakmai látogatóknak.

Heimer Lackieranlagen und Industrielufttechnik GmbH & Co. KG

33689 Bielefeld, Németország

Telefon: +49 5205 98130

info@heimer.de

www.heimer.de

1. pavilon, 1339. stand

Walther Trowal GmbH & Co. KG

Új forgódobos bevonatoló

A Walther Trowal a nagyszériás gyártásban készült kisebb műanyag, fém, gumi és fa alkatrészek bevonatolására ajánlott új R80 Rotamat gépet mutatja majd be Karlsruhéban. A 800 mm dobátmérővel és 50 liter hasznos űrtartalommal rendelkező berendezés egyszerre 50 kg tömegű alkatrész befogadására képes. A gép különösen azon cégek számára lehet hasznos, amelyek bonyolult geometriájú, vagy nehéz, például fémből készült alkatrészek bevonatolását kívánják házon belül elvégezni. Az optimalizált külsőlevegő-beömlőnyílás és a moduláris szűrőrendszer – akár F6 szűrőosztályig – nagyfokú rugalmasságot kölcsönöz a gépnek a különböző bevonatolóanyagok és a nagyobb áteresztőképesség tekintetében. A többféle oldószer használatával az ATEX-határértékek keretein belül maradva is lehetséges a bevonatolási folyamat felgyorsítása. A légáramlás és a festékszóró rendszer optimalizálásával a mellészórás mértéke minimumra csökkent.

Walther Trowal GmbH & Co.

KG, 42781 Haan, Németország

Telefon: +49 212 95710

info@walther-trowal.de

www.walther-trowal.de

2. pavilon, 2310. stand

SAT (Surface Aluminium Technologies) S.p.A.

Extrudált alumíniumprofilok automatizált anodizálása

A SAT S.p.A. fejlesztésének számító, FOX névre keresztelt innovatív technológia sajtolással létrehozott alumíniumprofilok teljesen automatizált függőleges eloxálását teszi lehetővé. A berendezés teljes mértékben a vállalat vertikális festőberendezései közé integrálódott, és segítségével a festési folyamat előtt vékony porózus alumínium-oxid-réteg hozható létre a munkadarabon. Az alumíniumfelület festése előtti előkezelés a későbbi minőség, tartósság és esztétikusság garanciája. A vertikális és teljesen automatizált működés mellett a berendezés a minél magasabb termelékenység elérése érdekében a festőüzemmel teljes szinkronban tud működni.

SAT (Surface Aluminium

Technologies) S.p.A.

37135 Verona, Olaszország

Telefon: +39 045 8280601

info@sataluminium.com

www.sataluminium.com

1. pavilon, 1254. stand

Folytatjuk


A 2016. április 19–22. között megrendezendő PaintExpo keddtől csütörtökig 9 és 17 óra között, pénteken 9 és 16 óra között tart nyitva.

www.paintexpo.de

Kapcsolódó cikkek:

PaintExpo-körkép 2. rész

PaintExpo-körkép 3. rész

PaintExpo-körkép 4. rész

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek