Csúcstermékek a textiliparban: MEWA törlőkendők

Minden egy jó ötlettel kezdődött, amely mára világelsővé tette a vállalatot

2014. november 06., csütörtök, 19:37

Címkék: MEWA szennyeződés tisztítás tisztítóeszköz törlőkendő

A MEWA újra felhasználható törlőkendő- szolgáltatásának több mint száz évre visszatekintő elve ma már egyet jelent a csúcsminőséggel. Minden egy törlőkendővel indult 1908-ban: „kendőt szőni, mosni és cserélni” –ez volt a Hermann Gebauer által megalapított MEWA alapötlete, amely mára a textilszegmens egyik vezetőjévé tette a vállalatot.

 

Legyen szó fémfeldolgozó- vagy nyomdaipari, autóipari vagy forgácsoló üzemekről, műhelyekről: minden iparág minőségi szolgáltatásnyújtásra törekszik. A kívánt eredmény azonban csak precíz munkavégzéssel érhető el. A 2013-ban másodszor is az  „Évszázad márkája” címet elnyert és az ugyanebben az évben „A fenntartható fejlődést leginkább szolgáló németországi termékeket és szolgáltatásokat nyújtó három vállalata”  közt nyilvántartott német MEWA példája bizonyítja, hogy milyen fontos a minőség és a precizitás. A MEWA megteremtette a munkavégzés tökéletesítésének lehetőségeit: különböző típusú, minden igényt kielégítő törlőkendőket fejlesztett ki, majd ehhez teljes körű logisztikai rendszert dolgozott ki, amely mind az ügyviteli, mind a szervezési teendőket leveszi ügyfelei válláról.

A MEWA törlőkendő-kínálatával minden igénynek eleget tesz, hiszen a különböző felhasználási területeknek megfelelően négy törlőkendőtípussal áll ügyfelei rendelkezésére. Ezeket a 40x40 centiméter méretű, többször használatos textil törlőkendőket különböző színkódokkal látták el. Ezek alapján különítik el a kendőket a MEWA zárt rendszerében aszerint, hogy azok nyomdákból származó, festékkel vagy más vegyi anyaggal telített használt textíliák, vagy a fémmegmunkáló üzemekben forgácsokat összegyűjtött, esetleg az elsősorban az autóiparban keletkező, olajos szennyeződésekkel átitatódott kendők.

Minden törlőkendő a színkódja alapján kerül a speciálisan a textíliák tárolására és szállítására kifejlesztett SaCon biztonsági konténerbe. Ez a légmentesen záródó konténer szintén a színkód-rendszer része, az edény és a fedél színkombinációja jelzi, hogy a konténert melyik típusú törlőkendő tárolására használják, így a törlőkendők a színkód révén biztosan nem keverednek össze.

A törlőkendő-rendszerről további információ az alábbi linken érhető el: http://www.mewa.hu/tisztitokendok/

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek