Megbízható és hatékony tisztítás A-tól Z-ig

parts2clean 2015

2015. január 31., szombat, 13:00

Címkék: Hannover parts2clean tisztítástechnológia

Az alkatrész- és felülettisztítás világszerte egyre nagyobb prioritást élvez. A 2015. június 9-11. között sorra kerülő interdiszciplináris és nemzetközi parts2clean minden felhasználó számára szinte kötelező programmá nőtte ki magát.

Nagyobb tisztítási teljesítmény és rugalmasság, kisebb energiafelhasználás és környezeti terhelés – ez csak néhány követelmény azok közül, amelyekre az ipari tisztítástechnológia felhasználói világszerte a megoldásokat keresik. A megoldáskeresés a parts2clean szakkiállításon kezdődik. – A látogatók 99%-a kereskedelmi területről érkezett, és nagy részük valóban részt is vesz a döntéshozatalban – jelentette ki Olaf Daebler, a parts2clean igazgatója. Michael Höckh, a Höckh Metall-Reinigungsanlagen GmbH ügyvezető igazgatója is hasonló tapasztalatokról számolt be: „Ismeretes, hogy az itt megforduló szakemberek minőségi látogatónak számítanak. Kijelenthetem, hogy a 2014-ben nálunk megforduló látogatók mintegy 70%-a konkrét projektekkel érkezett. A többi 30% információt keresett ahhoz, hogy egy későbbi időpontban megfogalmazhassák az igényeiket. A megbeszélések során egyértelművé vált, hogy a folyamatellenőrzés és a nagyobb tisztítási teljesítmény egyre nagyobb szerepet kap.”

A parts2clan 2014 látogatóinak többsége is osztozott a pozitív értékelésben, így nem meglepő, hogy a következő, 2015. június 9. és 11. között sorra kerülő ipari tisztítás-technológiai szakvásárra is már több mint 100 kiállító jelezte részvételét, köztük szinte minden piacvezető és technológiai úttörő vállalattal. A 2015-ös rendezvény ismét a gépek és berendezések, a folyamatok, a zsírtalanításra történő előkészítés, az alkatrészek, komponensek, kosarak és paletták tisztítása és előkezelése, a folyamat-automatizálás, a tisztatéri technológia, a korrózióvédelem, az állagmegóvás, a csomagolás, a takarítás, a minőségbiztosítás, a vizsgálati módszerek és analitikai eljárások széles spektrumát tárják majd a kilátogatók szeme elé.

Kereskedelmi Fórum angol és német nyelven

A parts2clean hírnevét nemcsak az átfogó és reprezentatív kínálat, hanem a hatékony információátadás is megalapozta, hiszen nagy tekintélynek örvendő kereskedelmi fórummal is büszkélkedhet. A fórum látogatói megismerhetik az ipari tisztítástechnológia legújabb trendjeit, összehasonlíthatják ismereteiket más szakmabeliekkel, és kiterjeszthetik kapcsolati hálózatukat. Az angol és német nyelvű, szinkrontolmácsolással tartott fórum számos témakör szakértőinek ad otthont.

A parts2clean 2015 másik jellemzője a vezetett túrák kibővített programja, amelyek konkrét érdeklődési területek és a legújabb innovációk felé kalauzolják el a látogatókat.

Közelgő események és dátumok

A szektor következő németországi szakvására a Hannoverben 2015. április 13–17. között rendezendő SurfaceTechnology. A parts2clean 2015. június 9-én nyitja meg kapuit. A 2016-os parts2clean és az O&S 2016. május 31. – június 2. között esedékes. A tengerentúlon a felületkezelés témakörével a parts2clean pavilont is tartalmazó, 2014. december 10–13. között Újdelhiben megrendezendő Surface Technology INDIA és a 2015. február 12–15. között Isztambulban nyitva tartó Surface Treatment EURASIA, valamint az IMTS-sel párhuzamosan, 2016. szeptember 12–17. között futó Surface Technology NORTH AMERICA foglalkozik.

További információ a www.parts2clean.de oldalon található.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek