Biztosra vehető a PaintExpo megrendezése

2020. október 12-15. között kerül megrendezésre az ipari bevonat-technológia legnagyobb szakkiállítása

2020. június 14., vasárnap, 11:17

Címkék: bevonat bevonattechnika felület felületkezelés festék festés ipari bevonatok Karlsruhe paintexpo PaintExpo 2014 PaintExpo 2016 PaintExpo 2018 PaintExpo 2020

Minden jel arra mutat, hogy a nyolcadik PaintExpót még idén meg tudják rendezni. A karlsruhei Kiállítási Központban 2020 október 12-15. közé tervezett bevonat-technológiai szakkiállításra eddig több mint 500 kiállító regisztrált. Az átfogó higiéniai és biztonsági intézkedések a lehető legnagyobb biztonságot garantálja a kiállítók és a látogatók számára. A PaintExpo portfóliója a legszélesebb körű megoldásokat tartalmazza a nedves és porfestés, valamint a tekercselt bevonatok jelenlegi és a jövőben alkalmazandó termékeinek és folyamatainak.

A koronavírus járvány kiváltotta hatósági korlátozások enyhítése révén a vásár szervezői már határozottan kiállnak a vásár 2020. október 12-15. között történő megrendezése mellett. „Néhány kiállítónk lemondta a részvételt az áprilisról októberre történő halasztás miatt, de így is több mint 500 cég képviselteti majd magát Karlsruhéban – jelentette ki Jürgen Haußmann, a FairFair GmbH ügyvezető igazgatója. – Nagyon örülünk, hogy a kiállítók és a látogatók, valamint az üzleti partnereink ismét képessé váltak a jövőbeli aktivitásaik megtervezésére.”

A vásár szervezői biztosak abban, hogy felkészültek a vásár megrendezésére. A Messe Karlsruhéval, valamint az illetékes állami és helyi hatóságokkal együttműködve átfogó higiéniai és biztonsági koncepciót dolgoznak ki, így a kiállítók és a látogatók számára a lehető legmagasabb egészségvédelmet garantálják majd. A koncepció az aktuális feltételeknek való megfelelés érdekében rugalmasan módosítható. „A rendszer többek között azt is biztosítja majd, hogy egy látogatóra még a forgalmas napokon is legalább négy négyzetméternyi terület jusson – mondta Jürgen Haußmann. – Fontos szempont ezenkívül a szigorúan online jegyértékesítés, a jegyek online visszaváltása, valamint az online kupon regisztráció. A biztonsági koncepciónak megfelelően a jegyiroda nem működik majd.”

Komplett megoldások a versenyképes bevonatoláshoz

A kiállítók által kínált termékek és szolgáltatások széles skálája a nedves- és porfestés, valamint a tekercselt bevonatok teljes folyamatláncát lefedi. A fókusztémák között olyan aktuális témakörök szerepelnek, mint a digitális átalakulás, az automatizálási megoldások, a robotprogramozás leegyszerűsítése, az energia és az erőforrások hatékonyabb felhasználása, valamint a felületek galvanizálása. Az ipari bevonat-technológia világelső kiállítása így lehetővé teszi, hogy a festés és bevonatolást végző vállalkozások célzott információkat gyűjtsenek bármilyen anyagból készült alkatrészek bevonatolásának legújabb fejleményeiről, trendjeiről és technológiáiról. A vásár ugyanakkor ideális lehetőséget kínál az információcserére és a hálózatépítésre is – például a törékeny ellátási láncok megszilárdításához és fenntarthatóbbá tételéhez.

Frissítés: A június 29-én kapott információk szerint idén nem kerül megrendezésre a PaintExpo szakkiállítás. A vásár megrendezéséről szóló hírekről a www.paintexpo.de oldalon tájékozódhat.

Doris Schulz

www.PaintExpo.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
ÉLELMISZER-BIZTONSÁG
Média Partnerek