A tűzoltás szolgálatában

A magyarországi MEWA 930 ezer forinttal támogatja a budakeszi önkéntes tűzoltókat

2018. június 20., szerda, 13:53

Címkék: felület felülettisztítás MEWA tisztítás tisztítástechnológia törlőkendő tűzoltóság tűzvédelem

A már 21 európai országban jelenlévő német MEWA mindenütt kiemelt hangsúlyt helyez arra, hogy aktív tagja legyen a helyi közösségnek. Az ipari törlőkendőrendszeréről ismert vállalat székhelye Ma-gyarországon a Budapest agglomerációjában található Budakeszin van.

A MEWA textilszolgáltató vállalat 930 ezer forint értékű adománnyal támogatja a budakeszi önkéntes tűzoltókat. Horváth László, MEWA magyarországi cégének ügyvezetője Budakeszin, a vállalat székhelyén a tűzoltók és a dolgozók képviselői előtt nyújtotta át a támogatást jelképező csekket Hidas Mátyásnak, a Budakeszi Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnökének. Az összeg az önkéntes tevékenység folyó költségeinek fedezését szolgálja.

Hidas Mátyás (balra) és Horváth László (jobbra) (Fotó: MEWA)

„Budakeszi közössége tagjának tekintjük magunkat, és nemcsak azzal, hogy munkahelyeket teremtünk és adót fizetünk, hanem abban az értelemben is, hogy szeretnénk támogatni a közösségi célú tevékenységeket” – emelte ki Horváth László ügyvezető. „Köszönjük a MEWA-nak a támogatást, hiszen a községben letelepedett vállalatok adományai elengedhetetlenek tevékenységünk fenntartásához” – mondta Hidas Mátyás a csekk átadásakor.

Az önkéntes tűzoltók egyesületét 2015 áprilisában alapították. Járműveikkel és szakmai tudásukkal tűzoltási és egyéb mentési akciókban vesznek részt, ami hozzájárul a község biztonságának növeléséhez. Ezen kívül képzési és megelőzési feladatokat is ellátnak.

Piros járművek – a tűzoltók és a MEWA részéről is (Fotó: MEWA)

A magyar MEWA vállalat központja tíz éve van Budakeszin. A cég legfontosabb tevékenysége a teljes körű ipari törlőkendő-szolgáltatás, amelyhez a törlőkendőket egész Magyarország területére Budakesziről szállítják ki. Nemzetközi nagyvállalatként a MEWA nagybetűkkel írja a társadalmi felelősségvállalás témáját: minden MEWA üzem egyidejűleg a szomszédokból, dolgozókból és családjaikból álló helyi közösség része. A vállalat regionális elkötelezettségén keresztül tesz eleget társadalmi felelősségvállalási feladatainak.

www.mewa.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN DECEMBER

SAP KEY USER (F/M/X)

PLC SPECIALISTA (F/M/X)

AUTOMATIZÁCIÓS MÉRNÖK (F/M/X)

SZAKMAI OKTATÓ MECHATRONIKAI TERÜLETRE (F/M/X)

IRÁNYÍTÁSTECHNIKAI MÉRNÖK (F/M/X)

Média Partnerek