Hatékony porkezelés

Tiszta, gyors és kiemelkedő porszórási eredmények

2018. július 30., hétfő, 06:00

Címkék: bevonat bevonattechnika felület felületkezelés felülettechnika paintexpo PaintExpo 2018 porbevonatolás porfestés

A Gema által bemutatott új rendszer pormentesen, hatékonyan dolgozik, és porszórási eredményeket tesz lehetővé. Modulrendszerű koncepcióként az OptiCenter mind az önálló üzemelésre, mind a pisztoly-, tengely- és kabinvezérlés integrálására alkalmas.

Az OptiCenter szíve az OptiSpeeder II. Az egyedülálló tartálykoncepció a fluidizálás által teljes mértékben megakadályozza a porveszteséget, és teljesen automatikusan szabályozza a porfesték cirkulációját. Az eredmény a különösen alacsony porfelhasználás és a kiváló porszórási eredmény.

Az OptiSpeeder II rendszert automatikus frisspor-bevezetéssel és porszintellenőrzéssel szerelték fel, ami állandó pormennyiséget garantál a tartályban. A beszívócsövek jelentősen rövidebbek, mint a szokásos rendszereknél, így a poráramlás egyenletesebb, ami tovább javítja a porszórás hatékonyságát.

A porvisszanyerés a Gema jól bevált OptiFeed porszivattyúján alapszik. Ezek a porszivattyúk a port kíméletesen és kevés levegővel szállítják vissza az OptiSpeeder egységhez. Az OptiFeed szivattyúk nem rendelkeznek mechanikusan mozgó elemekkel, így a karbantartási ráfordítás minimumra korlátozódik.

Az OptiGun® automatikus pisztoly a beépített 100 kV-os kaszkáddal tökéletesen együttműködik az OptiStar® pisztolyvezérléssel. A szabadalmaztatott DVC-technológia pontosan vezérli az applikációs paramétereket, ennek következménye az egyenletes rétegvastagság és a mérhető pormegtakarítás.

Az alkalmazási paraméterek a vezérlőközpont kijelzőjén állíthatók be. A lapos elemek, profilok és a felülfestés esetében három szabványos program segíti a legjobb eredmények elérését.

www.gemapowdercoating.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek