Ipari kiömlések egyszerű felitatása

2019. május 15., szerda, 20:48

Címkék: Brady felület felülettisztítás tisztítás tisztítástechnológia

A Brady Corporation bemutatja a HandySorbot, a kiömlések megszüntetésére számos munkahelyen használható új, praktikus eszközt. A HandySorb felmosó fogantyúja meghosszabbítható, és a speciális kialakítású párnákkal hatékonyan és egyszerűen távolítja el a kiömléseket.

Kiömlések biztonságos felitatása

A HandySorb olyan kémiailag semleges, olvasztva fújt polipropilén párnákkal van felszerelve, amelyek semmilyen kiömlött anyaggal nem reagálnak. Az érintés nélküli gyorskioldó rendszer folyadékok széles skálájának felitatását teszi lehetővé a felhasználók számára anélkül, hogy hozzá kellene érniük az eltávolított anyaghoz. Szükség esetén a meghosszabbítható fogantyú is használható a biztonságos távolság megtartására a kiömlések eltávolítása közben.

Egyszerű használat

A HandySorb felmosó könnyen kezelhető és ergonomikusabb, mint a csak párnákat vagy granulátumot alkalmazó kiömléselhárító megoldások. A könnyen felpattintható HandySorb párnákkal a felhasználóknak kevesebbet kell görnyedniük, hajolniuk vagy térdepelniük a kiömlés sikeres eltávolításához. Teljesen kitolt fogantyúval a HandySorb 1,83 méterrel növeli meg a felhasználó által elérhető távot, így jobban és könnyebben hozzáférhetők a nehezen elérhető területek.

Nagyon hatékony

A HandySorb párnái másodpercek alatt felitathatják a kiömléseket. Mindegyik párna képes a súlya akár 25-szörösét is felszívni a kiömlött folyadékból, ezzel csökkentve az ártalmatlanítandó a hulladék mennyiségét és költségét. Ez bármelyik iparágban rendkívül hatékony eszközzé teszi a HandySorbot a kiömlések eltávolításában.

www.brady.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek