Ecoclean Connect: Digitalizálás és távoli szolgáltatások

Kapcsolat jobb termelékenység és versenyképesség érdekében.

2021. november 17., szerda, 16:50

Címkék: alkatrész tisztítás digitalizálás Dürr Ecoclean EcoClean felület felülettisztítás tisztítás tisztítástechnológia

A növekvő minőségi követelmények, a nyomon követhetőség szigorítása, az ügyfélspecifikusabb projektek és a rövidebb szállítási határidő - a gyártási vállalatok előtt álló kihívások egyre változatosabbak. Ezek elsajátításához az automatizálás, a digitalizálás és a hálózatépítés elengedhetetlen előfeltétel. Az alkatrésztisztítás területén az Ecoclean az Ecoclean Connect innovatív felhőmegoldással támogatja a digitális átalakulást.

A vállalatok versenyképessége és jövőbeni életképessége döntően attól függ, hogy mennyire hatékonyan és gyorsan tudnak reagálni a piacokra és a változó vásárlói igényekre. Ide tartozik a növekvő minőségi követelmények, az értéklánc zökkenőmentes nyomon követhetősége, a határidők betartása, a rugalmasság és a gazdasági hatékonyság. A gyártáshoz szükséges gépek további technikai fejlesztése önmagában nem elegendő ezen összetett feladatok ellátásához. Alkalmazott szoftvermegoldásokra van szükség, amelyek minimalizálják a kézi beavatkozásokat és az interfészeket, magas szintű átláthatóságot biztosítanak és lehetővé teszik a végpontok közötti hálózatot.

A digitalizálás és a hálózatépítés elengedhetetlen előfeltétele a termelés különféle kihívásainak, például a nyomon követhetőségnek, a növekvő minőségi követelményeknek és a szállítási megbízhatóságnak (Forrás: Ecoclean GmbH)

Ecoclean Connect – az alkatrészek tisztítását hatékonyan dokumentálja. Ezeket a követelményeket beépítették az innovatív Ecoclean Connect felhőmegoldásba. A tisztítórendszer vezérlésével létrehozott meghatározott adatokat titkosítják és biztonságos kapcsolaton keresztül továbbítják a felhőbe. Ezeket a legújabb technológiáknak és infrastruktúráknak megfelelően tárolják, értékelik, elemzik és intelligensen összekapcsolják az IoT platformon. A digitalizáló eszköz hozzáadott értéket teremt a következő területeken:

  • Állapotfigyelés: A rendszer állapotának ábrázolása online adatok alapján; Folyamatmegjelenítés, beleértve az előválasztásokat és a lépéslánc megjelenítését; Működési adattörténet; A fő teljesítménymutatók (KPI) áttekintése, például a kihasználtság és az eredményesség; Üzenetarchívum és statisztikák.
  • Dokumentáció: az összes elvégzett tisztítási folyamat áttekintése; Egyedi jelentések a tisztítási folyamatokról, beleértve a folyamat paramétereit; Tisztító programok kezelése verzióelőzményekkel és jelentésekkel; Könyvtár a rendszerrel kapcsolatos összes fontos dokumentum számára; A fontos események ütemterve.
  • A gyártás megtervezése: A berendezés teljes hatékonyságának (OEE), valamint elérhetőségének és kihasználtságának bemutatása; A futási idő és az átviteli sebesség áttekintése; A rendszer összes rendszerének hely- és időfüggetlen figyelemmel kísérése (flottakezelés); Üzenetstatisztika.
  • Prediktív karbantartás: a rendszer állapotának megjelenítése a jövőben szabadon választható időpontban; célzott karbantartási előrejelzés szivattyúk, fűtés, szárnyak és szűrők számára; Karbantartási ajánlások karbantartási tervek és automatizált karbantartási utasítások készítéséhez.
  • Kapcsolódás: csatlakozás magasabb szintű vezérlő struktúrákhoz közös interfészprotokollokon keresztül; optimalizált interfész az Ecoclean szolgáltatáshoz; automatikus e-mail értesítési szolgáltatás.

A megjelenítés egyszerű és világos az asztalon vagy táblagépen található irányítópulton keresztül.

Az összes rendszer- és folyamatadat egy asztali számítógépen vagy táblagépen jelenik meg az innovatív Ecoclean Connect felhőmegoldás irányítópultján keresztül (Forrás: Ecoclean GmbH)

 

Az ön igényeinek megfelelő csomagok A felhasználók különféle igényeinek megfelelően az Ecoclean Connect a „Comfort”, „Premium” és „Premium Plus” csomagokban érhető el. A

 

www.ecoclean-group.net

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS

SENIOR SPECIALIST ENVIRONMENTAL MANAGEMENT AND PERMITTING (F/M/X)

IT SPECIALIST CONNECTIVITY (F/M/X)

SAP KEY USER LOGISTICS (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FLEET AND MOBILITY (F/M/X)

Média Partnerek