Amikor a takarítás álommeló

A MEWA Bio-Circle alkatrésztisztítókkal öröm dolgozni

2019. június 26., szerda, 11:25

Címkék: alkatrészmosás alkatrésztisztítás felület felülettisztítás MEWA MEWA BIO-CIRCLE tisztítás tisztítástechnológia

Az autócsodákat kedvelő fiatalok közül sokan szeretnének autószerelők lenni. Pályájukon akkor éri őket az első csalódás, amikor a műhelyfőnök kiadja a feladatot: tessék nekilátni a szennyezett alkatré-szek megtisztításának. A MEWA Bio-Circle mosóasztalai szerencsére megszüntetik ezeket a negatív élményeket: a környezetbarát szerkezettel villámgyorsan el lehet végezni a munkát, és a lelkes fiatal szerelők hamarosan újra az érdemi autójavítással foglalkozhatnak.

Az autóalkatrészek lényeges tulajdonsága, hogy olajosak. Az olajok és más kenőanyagok ugyanis igen fontos szerepet játszanak a motorok élettartamának meghosszabbításában. Amikor ezeket szétszedik, az egyes alkatrészeket alaposan meg kell tisztítani a káros szennyeződésektől. Ezt a nem túl vonzó feladatot sok szervizben szúrós szagú szerves oldószerek felhasználásával végzik el. A MEWA Bio-Circle alkatrésztisztító berendezés segítségével ez a munka azonban hatékonyabban, káros egészségi hatások nélkül és kellemes almaillatban végezhető el.

Az olyan karbantartási munkáknál, ahol nagy mennyiségű zsírt vagy olajat kell eltávolítani, jó szolgálatot tesz a MEWA Bio-Circle ecsetes mosóasztal (Fotó: MEWA)

A mosóasztal előnye kézenfekvő: a MEWA Bio-Circle tisztítófolyadékában mikroorganizmusok találhatóak, amelyek biológiai módszerrel bontják le az olajokat és zsírokat. A folyadékot a készülék felmelegíti, használatakor kellemes almaillatot lehet érezni. Más hasonló készülékekben oldószereket alkalmaznak, amelyekből kellemetlen szagú, az egészséget veszélyeztető gőzök szabadulhatnak fel. Az ilyen tisztítókészülékeket csak védőkesztyűben és légszűrővel szabad használni. A MEWA Bio-Circle egyszerűbbé teszi a tisztítási folyamatot, ráadásul a környezetvédelmet és a dolgozók egészségét is szolgálja.

A MEWA a megosztás alapú gazdaság („sharing economy”) gondolatának élharcosa. Ennek az elvnek lényege az erőforrásokkal történő takarékoskodás, a birtoklás helyett a használat előtérbe helyezése. A MEWA Bio-Circle alkatrésztisztító berendezések esetében teljes mértékben érvényesül ez a logika. A készülékeket ugyanis nem értékesítik, hanem a MEWA teljes körű szolgáltatás keretében bérbe adja őket.

Öröm az alkatrésztisztítás a MEWA Bio-Circle berendezéssel (Fotó: MEWA)

A mosóasztal kiszállításakor a MEWA szakemberei bemutatják a készülék működését és megtanítják a kezelését. A szerződésben rögzített időközönként a MEWA elvégzi a berendezés műszaki karbantartását. Ennek során alaposan megtisztítják a mosóasztalt, feltöltik tisztítófolyadékkal, és szükség esetén ingyenesen kicserélik az elhasználódott kopóalkatrészeket.

A MEWA-ra jellemző teljes körű szolgáltatás tehermentesíti az szervizvezetőket, akik így legfontosabb feladataikra koncentrálhatnak, s az apró alkatrészek szennyeződései miatt egy percre sem kell félbeszakítani a munkát. A szakmát tanuló fiatalok számára is előnyös mindez: a tisztogatás helyett a tanulásra összpontosíthatnak.

www.mewa.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek