Nagyszerű bevonatok egyszerűen 3. rész

Wagner kézi porszóró berendezések

2016. augusztus 25., csütörtök, 06:00

Címkék: felület felületkezelés felületkialakítás felülettechnika felületvédelem PEM-X1 PEM-X1 porszórás Pulvertech Kft. SPRINT Wagner

Hatékony és gazdaságos, variálható és felhasználóbarát, ergonomikus kialakítás. Mostantól elérhető a Pulvertech Kft. kínálatában.

WAGNER kézi berendezések – hatékonyság, sokoldalúság és tökéletes tervezés

Az EPG-Sprint X vezérlőegységen egy központi irányítógombbal minden szórási paramétert egyszerűen és gyorsan beállíthatunk. Az új PEM-X1 kézi szórópisztollyal karöltve igazán tökéletes eredményeket érhetünk el. A por adagolása egyenesen az eredeti dobozból vagy opcionálisan a 60 literes rozsdamentes acél konténerből történik. A porfelszívó cső elhelyezése gyors és egyszerű színváltást tesz lehetővé. A kis kerekek segítségével a kézi berendezések könnyedén bemozgathatók kis helyekre is.

Jellemzők:

A vezérlőrészlegek logikus elrendezésével a beállításokat egyszerűen és gyorsan tudjuk módosítani. Akár 50 szórási beállítást el tudunk menteni, határtalan számú kombinációt kialakítva az egyéni elvárásoknak megfelelően. Egy előprogramozott gomb segítségével gyorsan tudunk színváltást kezdeményezni. A porfelszívó cső elhelyezése és a portömlő gyorscsatlakozója ugyancsak hozzájárul a gyors és biztonságos színváltáshoz.

A berendezés könnyedén átalakítható dobozos adagolásról konténeres adagolásra. Különféle portömlők és injektorok használatával a WAGNER SPRINT egyszerűen variálható bármely felhordási technikához. Az új SPRINT kézi berendezés könnyű és modern. A robusztus felépítése és megbízható, minőségi teljesítménye a tökéletes megoldás minden kézi porszóráshoz. A kézi berendezések rázóasztallal átalakíthatók 3l-es vagy 60l-es modellé.

A SPRINT kézi berendezés

Kézi szórókabinok a WAGNER-től

Akár most kezd porfestéssel foglalkozni, akár átáll oldószeres festésről porfestésre, a WAGNER költséghatékony és megbízható megoldásokat ajánl igényeire. Pontosan ezt a célt szolgálják a megfizethető, megbízható és tartós porszóró technológiát képviselő BASIC WAGNER 4000 és 8000 kabinrendszerek. A gyors színváltás és az alapanyagok gazdaságos felhasználása mellett a kabinok az iparág előírásainak is megfelelnek.

Vége

Bővebb információt és ajánlatot kérjen a Pulvertech Kft.-től!

Kapcsolódó cikk:

Nagyszerű bevonatok egyszerűen 1. rész

Nagyszerű bevonatok egyszerűen 2. rész

Pulvertech Kft.

3200 Gyöngyös, Kenyérgyár út 13.

Tel.: +36 37 304430

Fax: +36 37 304430

www.pulvertech.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek