Nagyszerű bevonatok egyszerűen 2. rész

Wagner kézi porszóró berendezések

2016. augusztus 22., hétfő, 06:00

Címkék: EPG-Sprint X felület felületkezelés felületkialakítás felülettechnika felületvédelem folyamatvezérlés porszórás Pulvertech Kft. vezérlés Wagner

Hatékony és gazdaságos, variálható és felhasználóbarát, ergonomikus kialakítás. Mostantól elérhető a Pulvertech Kft. kínálatában.

Az új vezérlőegység: EPG-Sprint X

Az új WAGNER EPG-Sprint X vezérlőegység precíz és megbízható a bevonatok optimális elkészítéséhez. A beállítások logikusan vannak elrendezve, ezért könnyen állíthatók. Így garantáltan és hatékonyan tudjuk reprodukálni ugyanazokat a magas minőségű festési eredményeket.

Jellemzők:

WAGNER Air Flow Control (AFC) garantálja a pontos porszabályzást és az optimális festési eredményeket. A nagy pontosságú, zárt körű szabályzórendszer állandóan méri és szabályozza a levegőnyomást, így a beállításokat folyamatosan a megfelelő szinten tartja. A könnyedén megtalálható szabályzógombok intuitív kezelést biztosítanak a mindennapi munka során. Az intelligens EPG-Sprint X vezérlőegység egyszerűen konfigurálható a szükséges paraméterekhez, mivel számtalan beállítási variáció lehetséges.

A vezérlőegység

Az EPG-Sprint X közvetlen hozzáférést biztosít a leggyakrabban használt beállításokhoz, és akár 50 szórási programot is el tud menteni. Ezzel segít a kimagasló minőség és a reprodukálhatóság elérésében. A különféle szabályzórészlegek logikus elrendezése segíti a mindennapi használatot. Minden beállítás tisztán látható, így garantálható a kontrollált bevonatkészítés.

Folytatjuk

Kapcsolódó cikk:

Nagyszerű bevonatok egyszerűen 3. rész

Nagyszerű bevonatok egyszerűen 1. rész

Bővebb információt és ajánlatot kérjen a Pulvertech Kft.-től!

Pulvertech Kft.

3200 Gyöngyös, Kenyérgyár út 13.

Tel.: +36 37 304430

Fax: +36 37 304430

www.pulvertech.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek