Nagyszerű bevonatok egyszerűen 1. rész

Wagner kézi porszóró berendezések

2016. augusztus 17., szerda, 06:00

Címkék: felület felületkezelés felületkialakítás felülettechnika felületvédelem PEM-X1 PEM-X1 CG porszórás Pulvertech Kft. Wagner

Hatékony és gazdaságos, variálható és felhasználóbarát, ergonomikus kialakítás. Mostantól elérhető a Pulvertech Kft. kínálatában.

PEM-X1 kézi szórópisztoly

Az új WAGNER PEM-X1 kézi szórópisztoly ideális választás minden porfestett felülettípushoz. Az új generációs pisztolyok tovább fejlődtek a tökéletesség és a precízió terén – a termék teljes körű kifinomultságot kombinál a hosszú élettartammal és az optimális kezelhetőséggel. A kiegyensúlyozott ergonomikus kialakítás tapasztalatokon alapszik! WAGNER ezeket a tapasztalatokat felhasználva alkotta meg az új generációs pisztolyokat. A vállalat ezáltal első osztályú formatervezést és funkcionalitást kombinálva segít a tökéletes bevonat kialakításában.

Jellemzők:

Mindössze 490 grammos súlyával a PEM-X1 igen könnyű a porszóró pisztolyok között. A könnyű súly ellenére az eszköz megtartja robusztus felépítését. A PEM-X1 pisztoly súlyelosztását az utolsó grammig tökéletesítették, így az rugalmas, és használata kényelmes. A beépített távirányító funkcióval gyorsan változtatható a por mennyisége, a ravasznál pedig a „dupla klikk” funkcióval egyszerűen és gyorsan egy másik keverési beállításra válthatunk. Az új fúvókakialakítás nemcsak tökéletes porfelhőt képez, de feljavított bevonatminőséget is eredményez. A lapos sugarú fúvóka egy tológyűrű segítségével könnyen beállítható a kívánt szórási paraméterekhez.

PEM-X1

PEM-X1 CG tölcséres koffer szett

A tölcséres koffer szett hasznos, könnyedén mozgatható és sokoldalú, ugyanakkor magas teljesítményt nyújtó berendezés. Egyaránt használható kisebb alkatrészek porfestéséhez, valamint kis mennyiségeknél, például laborokban és fejlesztési területeken.

Előnyei:

Könnyedén mozgatható kofferes rendszer. A szett tökéletesen alkalmazható kis mennyiségek gyártásánál, valamint laborhasználatra. Mivel a körülmények állandók, mindig ugyanazt az eredményt produkálja. A nagy pontosságú WAGNER szabályzó technológiának és a pisztolyba épített adagolórendszernek köszönhetően kis pormennyiség hordható fel, kiváló eredményeket produkálva. Az egyszerű csatlakozórendszernek köszönhetően a portároló tölcsér könnyedén csatlakoztatható és kezelhető.

Folytatjuk

Bővebb információt és ajánlatot kérjen a Pulvertech Kft.-től!

Nagyszerű bevonatok egyszerűen 3. rész

Nagyszerű bevonatok egyszerűen 2. rész

Pulvertech Kft.

3200 Gyöngyös, Kenyérgyár út 13.

Tel.: +36 37 304430

Fax: +36 37 304430

www.pulvertech.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
TERMÉK + MEGOLDÁS

Magával ragadó film-, hangzás- és játékélmény? Hódít a Panasonic OLED-je

Média Partnerek