Intelligens puccs a felülettechnikában

Az ideális megoldás a Mach-Tech kiállításon várja Önt!

2017. május 08., hétfő, 06:00

Címkék: belépőjegy EneskaMicro felület felülettechnika Helvet Kft. Ipar Napjai 2017 köszörüléstechnika Mach-Tech 2017 polírozás

Szeretné elmagyarázni a főnökének, hogy a rendszerben eddig végrehajtott beruházások kidobott pénzek voltak? Inkább ne tegye! Ilyenkor segít egy, a felhasználói oldalról is végiggondolt koncepció: a már meglévő motorok és kéziegységek – idegen márkák is! – tökéletesen üzemeltethetők az új ENESKAmicro vezérlőeszközzel.

Az új ENESKAmicro 600 egy terjedelmes fejlesztési munka eredménye: magas színvonalú megoldás, amely amellett, hogy 30%-kal magasabb teljesítményt tesz lehetővé, mint az eddigi csúcskészülék, a legkülönfélébb alkalmazási területekre alkalmas. A köszörülő-, polírozó- és maró-munkaállomások optimális vezérlőeszközében az összes funkció kezelhető egy érintőképernyőn, egyetlen kivétellel: a fordulatszám-szabályozás forgatógombként lett kialakítva – a felhasználók kívánságára. A forgatószabályozó finoman érezhető fokozatugrása így lehetővé teszi a fordulatszám változtatásának jó becslését anélkül, hogy a kijelzőre pillantanánk.

Az új kéziegységekkel a 60 000/perc fordulatszám is elérhető, a futáspontosság pedig már a mikronos tartományon belülre tehető. Ez a fordulatszám már az eddig a sűrített levegős szerszámok által uralt kemény anyagok megmunkálásához is elegendő, a sűrített levegős megoldások hiányosságai nélkül. A 280 W-os teljesítményhez 8,9 Ncm nyomaték társul.

Nézze meg a saját szemével és próbálja ki a működését a Mach-Tech kiállítás ideje alatt!

Mach-Tech szakkiállítás

2017. május 9–12.

A pavilon, 209B stand

A kiállításra a TechMonitor olvasói előzetesen online regisztrálhatnak, mely regisztrációval ingyen tekinthetik meg a rendezvényt!

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
ÉLELMISZER-BIZTONSÁG
Média Partnerek